هشتمین مجوز مرکز صدور گواهی الکترونیکی میانی در کشور، صادر شد یک شرکت خصوصی به عنوان هشتمین مرکز صدور گواهی الکترونیکی میانی در کشور مجوز گرفت. به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، هشتمین مجوز مرکز صدور گواهی الکترونیکی
هشتمین مجوز مرکز صدور گواهی الکترونیکی میانی در کشور، صادر شد
هشتمین مجوز مرکز صدور گواهی الکترونیکی میانی در کشور، صادر شد
یک شرکت خصوصی به عنوان هشتمین مرکز صدور گواهی الکترونیکی میانی در کشور مجوز گرفت.
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، هشتمین مجوز مرکز صدور گواهی الکترونیکی میانی در کشور به بخش خصوصی اعطا شد. به گفته رضا جوادی نیا، معاون زیرساخت کلید عمومی و امنیت اطلاعات تجاری مرکز تتا، شرکت پندارکوشک ایمن موفق شد پس از طی مراحل احراز صلاحیت و تدوین سند دستورالعمل اجرایی خود (CPS)، به عنوان چهارمین مرکز میانی خصوصی، مجوز خود را از مرکز ریشه کشور دریافت کند.
|
|
|
جوادی نیا افزود: پیش از این در کشور هفت مرکز میانی، مجوز خود را از شورای سیاستگذاری گواهی الکترونیکی کشور دریافت کرده بودند که از این میان سه مرکز از بخش خصوصی و چهار مرکز، دولتی بوده اند که آخرین آنها مرکز میانی سلامت متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است. به جز مرکز میانی سلامت، مرکز میانی عام متعلق به وزارت صمت، مرکز میانی نفت متعلق به وزارت نفت و مرکز میانی بازار سرمایه متعلق به سازمان بورس و اوراق بهادار، مجوز مرکز میانی صدور گواهی الکترونیکی را دریافت کرده بودند.
معاون زیرساخت کلید عمومی و امنیت اطلاعات تجاری مرکز خاطر نشان کرد: با تلاش های مرکز تتا در راستای گسترش زیرساخت های صدور گواهی الکترونیکی در کشور، اقدامات خوبی با همکاری بخش خصوصی شروع شده و این مجوز اولین خروجی همین اقدامات مشترک است که در شهریورماه 1401 به ثمر نشسته است. این اقدام گام موثری در راستای تحقق سومین پروژه اولویت دار دولت الکترونیکی با عنوان «استقرار و کاربردی شدن امضای الکترونیکی در کلیه تبادلات و اسناد» می باشد.
|
|
جوادی نیا با اشاره به اینکه کسب و کارها می توانند در تعاملات و تبادلات خود از امضای الکترونیکی استفاده کنند، افزود: اساساً هرجا که صحبت از استنادپذیری اسناد و انکارناپذیری آنها باشد امضای الکترونیکی کاربرد دارد. دستگاه های اجرایی می توانند با به کارگیری امضای الکترونیکی در سامانه های خود، مراجعات حضوری شهروندان به دستگاه ها را حذف و یا به حداقل برسانند. استفاده از اسناد الکترونیکی که با استفاده از گواهی امضای الکترونیکی امضا شدهاند سبب استنادپذیری این اسناد می شود و لذا ضرورت استفاده از نسخه های کاغذی انواع اسناد مانند قراردادها، صورتهای مالی و غیره را حذف کرده و از طریق کاهش مصرف کاغذ سبب کاهش هزینه های غیرضروری برای کسب و کارها و دستگاه های اجرایی می شود.
جوادی نیا در پایان تاکید کرد که پذیرش و به کارگیری گواهی های صادره توسط هر یک از مراکز میانی ذیل مرکز ریشه، دارای مجوز از شورای سیاستگذاری در سامانه های کلیه دستگاه های دولتی و بخش خصوصی، با رعایت تناسب سطح اطمینان گواهی، بلامانع است.