برنامه ریزی تحقق رشد ۱۰ درصدی صنعت و معدن با تامین برق پایدار

: برنامه ریزی برای تحقق رشد ۱۰ درصدی بخش صنعت و معدن با تامین برق پایدار/ احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی با مشارکت شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی . . . وزیر صنعت، معدن و تجارت احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط بخش صنعت و

20 مهر 1400 2,892 --

برنامه ریزی تحقق رشد ۱۰ درصدی صنعت و معدن با تامین برق پایدار

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد:

برنامه ریزی برای تحقق رشد ۱۰ درصدی بخش صنعت و معدن با تامین برق پایدار/ احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی با مشارکت شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: برای رشد بالای ۱۰ درصد در حوزه صنعت و معدن برنامه ریزی کرده ایم که یکی از اهرم های این سرمایه ‌گذاری همین تولید پایدار برق است.

به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به نقل از شاتا، سید رضا فاطمی امین در مراسم امضای تفاهم نامه میان وزارت صمت و وزارت نیرو در خصوص احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط بخش صنعت و معدن که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: در سال ‌های گذشته سرمایه‌گذاری ‌های قابل توجهی در بخش های مختلف توسعه ای نداشتیم و حتی در برخی از بخش‌ها سرمایه‌گذاری ها از میزان استهلاک هم پایین‌تر بوده است.

وی ادامه داد: این میزان کم سرمایه‌گذاری حتی در صنعت برق نیز خود را نشان داد که خاموشی های امسال تابستان گواه این موضوع بوده است.

احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی با مشارکت شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی

وزیر صنعت، معدن و تجارت احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط بخش صنعت و معدن و با مشارکت شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی را نقطه عطفی در صنعت برق دانست و گفت: برای رشد بالای ۱۰ درصد در حوزه صنعت و معدن برنامه ریزی کرده ایم که یکی از اهرم های این سرمایه‌ گذاری همین تولید پایدار برق است.

سهم ۳۸ درصدی صنعت و معدن از برق مصرفی کشور

فاطمی با بیان اینکه ۳۸ درصد از میزان برق مصرفی کشور متعلق به بخش صنعت می باشد، تصریح کرد: با احداث این ۱۰ هزار مگاوات و اضافه شدن آن به شبکه توزیع، بخش صنعت و معدن نیاز خود به برق را تامین می نماید.

امیدبخشی برای تامین نیرو و حرکت به سمت ساخت داخل نیروگاهی

وی امضا و اجرای این تفاهمنامه را در جهت تامین نیرو و حرکت به سمت ساخت داخل در بخش نیروگاهی، امیدبخش دانست و افزود: احداث این ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی اقدام موثری است که به همت شرکت‌های بزرگ معدنی و صنایع معدنی انجام می‌ شود. ایشان در پایان بیان داشتند که این شرکتها هم خودشان را ارتقا می دهند و هم صنعت برق کشور را با رشد قابل توجهی همراه می سازند.

گفتنی است مراسم امضای تفاهمنامه میان وزارت صمت و وزارت نیرو در خصوص احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی توسط بخش صنعت و معدن با حضور وزاری صمت و نیرو، مدیران شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی و معاونان دو وزارتخانه برگزار شد.