پنجره واحد کسب و کارهای اینترنتی در حال راه اندازی است... به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، این مرکز مطابق با ماده 70 قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ("در مورد آن دسته از فعالیتهای اقتصا
پنجره واحد کسب و کارهای اینترنتی در حال راه اندازی است...
پنجره واحد کسب و کارهای اینترنتی در حال راه اندازی است...
به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، این مرکز مطابق با ماده 70 قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ("در مورد آن دسته از فعالیتهای اقتصادی که نیازمند أخذ مجوز از دستگاههای متعدد میباشند، دستگاه اصلی موضوع فعالیت، وظیفه مدیریت یکپارچه، هماهنگی و اداره امور أخذ و تکمیل و صدور مجوز را برعهده خواهد داشت و از طریق ایجاد پنجره واحد به صورت حقیقی یا در فضای مجازی با مشارکت سایر دستگاههای مرتبط به گونهای اقدام مینماید که ضمن رعایت اصل همزمانی صدور مجوزها، سقف زمانی موردنظر برای صدور مجوز از زمان پیشبینیشده در قانون نحوه اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی تجاوز ننماید.") اقدام به راهاندازی پنجره واحد کسب و کارهای اینترنتی نموده است.
پنجره واحد کسب و کارهای اینترنتی به عنوان يكي از زيرساختهاي اصلي و پیشنيازهاي کلیدی در سهولت ایجاد و توسعه کسب و کارها است. با کمک این سیستم امکان تبادل اطلاعات مورد نیاز کسب و کارها و متقاضیان کالا /خدمات و اطلاعات بین بخشهای مختلف دولت به صورت کاملا یکپارچه و مدیریت شده فراهم شده و از این طریق جمعآوری، نگهداری، بایگانی و بازیابی اطلاعات به صورت متمرکز و یکپارچه انجام میپذیرد.
پنجره واحد کسب و کارهای اینترنتی با اهدف ذیل در دست راه اندازی می باشد:
1) مدیریت یکپارچه، هماهنگی و اداره امور اخذ و تکمیل و صدور مجوز کسب و کارهای اینترنتی؛
2) تسریع و تسهیل صدور مجوزها و ایجاد و مدیریت کسب و کارهای اینترنتی؛
3) آسان سازی امور، کم کردن مراجعات متقاضیان، افزایش شفافیت در سیستم و کاهش فساد سیستمی.
مؤلفههای کلیدی پنجره واحد کسب و کارهای اینترنتی شامل نماد اعتماد الکترونیکی، رتبهبندی و اعتبارسنجی کسب و کارهای اینترنتی، ثبت شکایات و تخلفات و همچنین بررسی و رسیدگی به آنها میباشد. هر خریدار میتواند با ورود به پنجره واحد، تمامی سرویسهای مورد نیاز خود را داشته باشد و تنها فقط از یک درگاه با فروشنده، دستگاههای مجوز دهنده، دستگاههای نظارتی و حمایتی در ارتباط بوده و همچنین پیگیر مسائل مربوط به خود باشد.
با امکاناتی که پنجره واحد در اختیار کسب و کارهای اینترنتی قرار می دهد متقاضی کسب و کار از یک درگاه واحد درخواست مجوز کسب و کار خود را داده و میتواند مجوزهای لازم و استعلامات مورد نیاز خود را کاملا الکترونیکی و فقط از یک پنجره واحد پیگیری و اخذ نماید.
پنجره واحد کسب و کارهای اینترنتی با ایجاد سهولت و تسهیل فرآیند تعاملات برای هر شهروند می تواند گامی مثبت و رو به جلو در راستای مشتری مداری ایجاد کند.