همایش توجیهی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در رشت برگزار شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به این‌که پس از استقرار و راه‌اندازی سامانه "تدارکات الکترونیکی دولت"، استان گیلان با بهبود 34 درصدی هزینه‌های مدیریتی مواجه بوده است، اضافه كرد: با راه‌اندازی این سامانه، استان گیلان در راستای سفارش کال

13 اسفند 1396 35,845 --

همایش توجیهی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در رشت برگزار شد

همایش توجیهی "سامانه تدارکات الکترونیکی دولت" با حضور مدیران ادارات استان گیلان در رشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي مركز توسعه تجارت الكترونيكي،
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در همایش توجیهی "سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد)" كه صبح امروز با حضور مدیران ادارات دولتی استان گیلان در رشت برگزار شد، با بیان این‌که استفاده از سامانه "تدارکات الکترونیکی دولت" موجب بهبود ۳۴ درصدی هزینه‌های مدیریتی در گیلان شد، گفت: استفاده از این سامانه موجب بهبود عملیات تجاری در گیلان می‌شود.
فرهاد دلق‌پوش اظهار كرد: بحث روزافزون فنآوری اطلاعات و اینترنت موجب دگرگونی عظیم در فعالیت‌های اداری، اقتصادی و خدمات شده است.
وي استفاده از فنآوری اطلاعات و اقدامات الکترونیکی را موجب افزایش دقت، سرعت، شفافیت و کاهش هزینه و زمان عنوان کرد و افزود: با توجه به پیشرفت‌ تکنولوژی همواره باید به نحو مطلوب از علم و تجهیزات علمی بهره‌ برد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان این‌که سامانه "تدارکات الکترونیکی دولت" یک تکنولوژی به‌منظور تسهیل در به‌دست‌ آوردن اقدامات سازمان‌های تجاری و دولتی از طریق اینترنت است، اضافه كرد: این سامانه روند اقدامات تأمین کالا و خدمات را بین تأمین‌ کننده و خریدار یکپارچه می‌کند.
دلق‌پوش با تأکید بر این‌که استفاده از این سامانه موجب به‌دست‌ آوردن سود برای هر دو طرف معامله می‌شود و کاهش هزینه و عوارض را بر پایه شفاف‌سازی به ارمغان می‌آورد، يادآور شد: همواره با پیشرفت مطلوبی در استفاده از سامانه‌های الکترونیک در جامعه مواجه هستیم.
وي با اشاره به این‌که تمامی اقدامات مدیران باید بر اساس ظرفیت‌ها و منزلت استان گیلان صورت گیرد بیان کرد: استان گیلان در حوزه‌های علمی، مدیریتی و فرهنگی همواره در سطح کشور پیشتاز است.
دلق‌پوش گیلان را از استان‌های گردش‌پذیر کشور عنوان کرد و با بیان این‌که گیلان دروازه اروپا بوده و از ظرفیت‌های گسترده گردشگری، منطقه آزاد، کردیدور شمال و جنوب و مناطق ویژه اقتصادی بهره‌مند است، گفت: فراهم شدن زیرساخت‌های ریلی، هوایی و دریایی موجب افزایش چشمگیر ظرفیت‌های تجاری و مبادلاتی گیلان می‌شود.
وي با تأکید بر این‌که ظرفیت‌سازی باید به‌درستی در استان گیلان صورت گرفته و خدمات باید متناسب با شتاب عرصه پیشرفت در استان به‌روز شود، افزود: تجارت الکترونیکی و مبادلات تجاری و اقتصادی با بهره‌گیری از تکنولوژی روز و اینترنت محقق می‌شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به این‌که پس از استقرار و راه‌اندازی سامانه "تدارکات الکترونیکی دولت"، استان گیلان با بهبود 34 درصدی هزینه‌های مدیریتی مواجه بوده است، اضافه كرد: با راه‌اندازی این سامانه، استان گیلان در راستای سفارش کالا و اقدامات مرتبط با کاهش 48 درصدی هزینه مواجه بوده است.
دلق‌پوش با تأکید بر اين‌كه استفاده از سامانه "تدارکات الکترونیکی دولت" در استان گیلان موجب صرفه‌جویی 50 درصدی سیکل زمانی فرآیند اقدمات مبادلاتی شده است، خاطرنشان كرد: استفاده از سامانه "تدارکات الکرونیکی دولت" مدیریتی متمرکز در انعقاد قراردادهای استان گیلان محسوب می‌شود.
وی با اشاره به این‌که استفاده از این سامانه موجب بهبود عملیات تجاری در استان گیلان می‌شود بیان کرد: شفافیت فرآیند خرید و برگزاری مناقصات، کاهش هزینه و زمان از مزیت‌های استفاده از سامانه تدارکات الکترونیک دولت است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به این‌که این‌ سامانه موجب عدم سوء‌ استفاده برخی از افراد در معاملات و فرآیند تجارت می‌شود، گفت: بهبود خدمات به مشتریان، کنترل مخارج پراکنده و استفاده از ارتباطات رسمی با شرکت‌های تأمین‌ کننده با استفاده از این سامانه محقق می‌شود.
دلق‌پوش با بیان این‌که این سامانه موجب می‌شود تا پرداخت‌ها در زمان مقرر و با شرایط مطلوب‌تری صورت گیرد، تصريح کرد: استفاده از سامانه‌ تداركات الکترونیکی دولت به شفاف‌سازی زیرساخت‌های الکترونیکی کمک می‌کند.
وی با تأکید بر افزایش کمیت و کیفیت اقدامات تجاری و اقتصادی و با اشاره به این‌که برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی باید سازوکارهای لازم را فراهم کرد، اظهار كرد: امروز بیشترین خدمات را دستگاه‌ها و نهادهای دولتی به مردم ارائه می‌دهند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان این‌که بیشترین حجم معاملات در جامعه امروز مختص دولت است و دولت بیشترین تأثیر را در روند اقتصاد و تجارت دارد، بیان کرد: کشور در اجرای اصل 44 قانون اساسی موفق ظاهر نشده است.
دلق‌پوش با بیان این‌که استان‌ گیلان می‌تواند گامی بزرگ و مؤثر در عرصه‌های اقتصادی و بهره‌مندی از تکنولوژی در سطح کشور داشته باشد، افزود: تحقق رسیدن به رتبه ممتاز و جایگاه بهینه استان گیلان با هماهنگی و تعامل دستگاه‌ها صورت می‌گیرد.
مسئول دفتر سامانه
تداركات الکترونیکی دولت در استان گیلان نيز در این همایش با بیان این‌که رسیدن به توسعه پایدار اقتصادی با همکاری و تعامل تمامی دستگاه‌ها محقق می‌شود، اظهار كرد: سامانه "تدارکات الکترونیکی دولت" از سال 1393 در استان گیلان آغاز به فعالیت کرده است.
علی بینایی با اشاره به این‌که تا به امروز 119 دستگاه اجرایی در سطح ادارات کل استان و ادارات تابع شهرستان در این سامانه ثبت‌ نام کرده‌اند، افزود: این ادارات ثبت‌ نام خود را در سامانه تدارکات الكترونيكي دولت ثبت کردند.
وی با بیان این‌که استان گیلان در ثبت‌ نام دستگاه‌های اجرایی در سامانه ستاد رتبه چهارم کشور را دارد، خاطرنشان کرد: تا کنون هزار و 55 تأمین‌ کننده در حوزه‌های پیمانکاری، کالا و خدمات در این سامانه ثبت‌ نام کردند‌.
مسئول دفتر سامانه تداركات الکترونیکی دولت در استان گیلان با تأکید بر این‌که ثبت‌ نام‌های مذکور با با همکاری دفاتر پیشخوان استان گیلان درحال انجام است، تصریح کرد: با همکاری دستگاه‌های نظارتی تا کنون 481 مناقصه در سطح سامانه ستاد استان گیلان برگزار شده است.
بينايي با اشاره به این‌که سامانه ستاد استان گیلان در برگزاری مناقصات رتبه هشتم کشور را کسب کرده است، ابراز امیدواري كرد با همکاری و تعامل دستگاه‌ها، تمامی معاملات استان گیلان در بستر سامانه ستاد به‌صورت شفاف و الکترونیک انجام شود.
گفتني است، در پایان این مراسم از 12 نفر از رابطان سامانه "تدارکات الکترونیکی دولت" در ادارات دولتی استان گیلان تقدیر شد.